Viral 2019 : Pekerja Ninso Batu Pahat Bergaduh Dengan Pelanggan

Thanks! Share it with your friends!

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Loading...
SEMrush
Added by sriraj2030
2 Views
Dari Pekerja

Saya serve customers macam biasa then tiba2 makcik tu mintak saya ambil squishy yg lain saya jawab elok je takde pun nak tinggi suara. Saya cakap " sekejap ye kak, saya nak serve customers yg lain dulu" lagipun dia takberatur jadi dia bukan priority saya .

Sampailah dekt customers yg last saya tanya dia " akak nak key chain yg mana ?" Dia balas dengan nada yg tinggi " awak bawak turun keychain tu semua senang saya nak pilih. Saya dah lama tunggu kat sini" at first nak positive jugaklah mybe salah saya serve dia lambat https://t.co/0NzqJPMMhP
Category
Viral

Post your comment

Sign in or sign up to post comments.

Comments

Be the first to comment